Zgjidhni një paketë:

Vendosni se cila paketë me qira do t’i përshtatet nevojave tuaja. Nëse nuk jeni të sigurt se cilin paketë të zgjidhni, atëherë na telefononi në:
+383 45 939 747 dhe ne do të diskutojmë me ju kërkesat dhe qëllimet tuaja për Uebin tuaj, për t’ju ndihmuar të zgjidhni pakon e duhur për biznesin tuaj.

Nënshkruani marrëveshjen:

Pasi të keni zgjedhur një paketë dhe jeni të gatshem që ne të fillojme me ndërtimin e Uebit, ne do t’ju dërgojmë një marrëveshje për të nënshkruar, si dhe një faturë për kohen e caktuar. Sapo të nënshkruhet marrëveshja, ne do të konfigurojmë llogarinë tuaj të Hostingut & Domain (nëse nuk e keni tashmë ), si dhe CMS sistemin e menaxhimit të përmbajtjes.

Gjenerimi i përmbajtjes:

Pasi të kemi një ide për mënyrën më të mirë për të prezantuar biznesin tuaj në internet, atëherë na duhen disa gjëra nga ju:
  • Përmbajtja e tekstit për secilën faqe.
  • Ngjyrat dhe logoja e Brend-it tuaj.
  • Fotot, p.sh i hapesirave te biznesit, produkteve që ju dëshironi të përfshini ne Ueb.

Ne fillojmë të zhvillojmë!

Ne do të zhvillojmë Ueb-in tuaj sipas specifikimeve tuaja dhe paketës së zgjedhur. Brenda 7 deri në 14 ditë nga dhënia e informacionit dhe pasi të jeni kënaqur me atë që kemi ndërtuar për ju, Ueb-i juaj do te lancohet.