Start Up
35€ për muaj
Çmimi me kontratë 1 vjeçare
Dizajn për çdo pajisje?
deri në 5 faqe
Mobile Friendly
Hosting / Cpanel?
Domain (.com .net .org)?
SSL?
Përditësime mujore?
Standard
50€ për muaj
Çmimi me kontratë 1 vjeçare
Gjithçka në START UP +
deri në 10 faqe
deri në 2 gjuhë
Google my Bussines
Shpejtësi e optimizuar
SSL?
2 ndryshime teksti / muaj
Premium
90€ për muaj
Çmimi me kontratë 1 vjeçare
Gjithçka në STANDARD +
deri në 15 faqe
SEO Optimizim
Technical SEO
Konfigurimi i rrjeteve Sociale
SSL?
3 ndryshime teksti / muaj

Ju mund të përqendroheni në atë që është më e rëndësishme për ju dhe ne do të përqendrohemi në zhvillimin e Ueb-it tuaj.

Qëllimi ynë është që të zhvillojmë për ju një Uebfaqe  që jo vetëm duket profesionale por gjithashtu pasqyron brend-in tuaj dhe qëllimet e biznesit tuaj.

Kur krijoni një Ueb  me EasyWebs,
ne jemi me ju në çdo hap të rrugës.

SI FUNKSIONON!

Krejt cka ju duhet janë 4 hapa të thjeshtë për të marrë me qira një Web

Zgjidhni një paketë:

Vendosni se cila paketë me qira do t’i përshtatet nevojave tuaja. Nëse nuk jeni të sigurt se cilin paketë të zgjidhni, atëherë na telefononi në:
+383 45 939 747 dhe ne do të diskutojmë me ju kërkesat dhe qëllimet tuaja për Uebin tuaj, për t’ju ndihmuar të zgjidhni pakon e duhur për biznesin tuaj.

Nënshkruani marrëveshjen:

Pasi të keni zgjedhur një paketë dhe jeni të gatshem që ne të fillojme me ndërtimin e Uebit, ne do t’ju dërgojmë një marrëveshje për të nënshkruar, si dhe një faturë për kohen e caktuar. Sapo të nënshkruhet marrëveshja, ne do të konfigurojmë llogarinë tuaj të Hostingut & Domain (nëse nuk e keni tashmë ), si dhe CMS sistemin e menaxhimit të përmbajtjes.

Gjenerimi i përmbajtjes:

Pasi të kemi një ide për mënyrën më të mirë për të prezantuar biznesin tuaj në internet, atëherë na duhen disa gjëra nga ju:
  • Përmbajtja e tekstit për secilën faqe.
  • Ngjyrat dhe logoja e Brend-it tuaj.
  • Fotot, p.sh i hapesirave te biznesit, produkteve që ju dëshironi të përfshini ne Ueb.

Ne fillojmë të zhvillojmë!

Ne do të zhvillojmë Ueb-in tuaj sipas specifikimeve tuaja dhe paketës së zgjedhur. Brenda 7 deri në 14 ditë nga dhënia e informacionit dhe pasi të jeni kënaqur me atë që kemi ndërtuar për ju, Ueb-i juaj do te lancohet.